Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Fably μας λέει ωραίες ιστορίες και διοργανώνει τη πρώτη του εκδήλωση στα Public

To Fably είναι μια διαφορετική Startup η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της λεγόμενης δημιουργικής βιομηχανίας.

Η ομάδα αποτελείται από πέντε φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και της θερμοκοιτίδας ACEin, η οποία έχει βάλει στόχο να μας κάνει να φτιάχνουμε ιστορίες αλλά και να διαβάζουμε περισσότερο με τη χρήση της τεχνολογίας.

Το Fably είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστοριών, ένα εγχείρημα που δίνει χώρο σε λάτρεις των ιστοριών και γενικότερα σε ανθρώπους που τους αρέσει να γράφουν, να δημιουργούν ή να διαβάζουν και δίνει την δυνατότητα σε όλους να γράψουν και να μοιραστούν μικρές ιστορίες μέσω web και μέσω Smartphones.

Η προσπάθεια του Κωνσταντίνου Κοπανίδη (Founder, CEO, Backend developer), του Σωκράτη Χαρίση (Co-Founder, COO, Creative Director), του Γιώργου Μετάκου (Co-Founder, Front-end Developer), της Αθανασίας Νικολαΐδου (Event organizing, Marketing & Business) και του Αλκιβιάδη Πετρόχειλου (Research & Development, Animation Developer) θα ανοίξει στο ευρύ κοινό στη πρώτη μεγάλη εκδήλωση στο Public της Πλ. Συντάγματος. 

Η εκδήλωση αυτή έρχεται να παρουσιάσει εργαλεία τεχνολογίας (και όχι μόνο) που μπορούν να κάνουν την δημιουργία ιστοριών ευκολότερη, καλύτερη και πιο διασκεδαστική.

Στην εκδήλωση αυτή, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία:
– Να έρθουν σε επαφή με το πρώτο Chat-Bot δημιουργίας και ανάγνωσης ιστοριών στον κόσμο.
– Να μάθουν μυστικά και tips για μια υπέροχη ιστορία, με την βοήθεια του Frapress.gr, της Media Neoperativa και ενός δημιουργικού μυστικού συγγραφέα.
– Να μάθουν πως θα κάνουν πιο γνωστές τις ιστορίες τους, στο κατάλληλο κοινό, μέσω του Fably.
– Να έρθουν σε επαφή με όλα τα μελλοντικά καινοτόμα εργαλεία δημιουργίας ιστοριών που το Fably ετοιμάζει για αυτούς.
– Να διεκδικήσουν δώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του Public, 5ος όροφος, την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017, στις 18:00, είσοδος ελεύθερη (απαιτείται προεγγραφή εδώ).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις