Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Plazz: 3.000 ξαπλώστρες σε 65 παραλίες σε όλη την Ελλάδα και νέες συνεργασίες

Η ψηφιακή πλατφόρμα Plazz ενισχύει σημαντικά το δίκτυο συνεργαζόμενων οργανωμένων παραλιών ξεπερνώντας τις 3.000 ξαπλώστρες/ομπρέλες σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, με πρόβλεψη εντός του 2017 να ξεπεράσουν τα 100.

Η υπηρεσία Plazz στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία και έχει προβεί σε στρατηγική συνεργασία με τον φορέα Marketing Greece, ενώ έχει λάβει τρεις διακρίσεις σε θεσμούς Βραβείων Τουρισμού (Tourism Awards 2017) και Startup (Papastratos Startup/Scaleup Awards) ως Startup.

H χρήστες της εφαρμογής ξεπερνούν τους 20,000 στους οποίους προσφέρονται  ξαπλώστρες/ομπρέλες αλλά και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Παράλληλα, η πλατφόρμα αποτελεί ένα εύχρηστο δυναμικό εργαλείο μέσα από το οποίο οι λειτουργοί των πλαζ να μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις κρατήσεις, ώστε να οργανώνουν εύκολα και άμεσα τους επισκέπτες που προσέρχονται στην παραλία, καθώς και να έχουν αναλυτική εικόνα στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας και εσόδων.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές του Plazz, Μάνο Πατεράκη και Λευτέρη Φαρμάκα: «Στόχος μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Κύπρο. Επιπλέον, είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους χρήστες της εφαρμογής, επιβεβαιώνοντας την επιλογή τους και επιβραβεύοντας τους για την προτίμηση τους. H Plazz αποτελεί την ιδανική λύση, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες, που θέλουν να χαίρονται ξέγνοιαστα καλοκαιρινές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην παραλία χωρίς ταλαιπωρία».

Το Plazz έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες για την προσφορά συνδυαστικών υπηρεσιών όπως η πρόσφατη συνεργασία με την Uber για μετακινήσεις με έκπτωση σε επιλεγμένες παραλίες της Αττικής, καθώς και με την Skyscanner ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μέσα στο 2017 ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις