Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ginger.io: Big Data και Συμπεριφορική Ανάλυση για καλύτερη υγεία (video-συνέντευξη)

Η Ginger.io είναι μία big data startup στο χώρο της υγείας, η οποία αναπτύσσει μία κινητή εφαρμογή και μία πλατφόρμα που επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών υγείας να διαχειρίζονται τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις μέσω της συμπεριφορικής ανάλυσης.

Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρακολουθεί τις καθημερινές αλλαγές στην υγεία των ασθενών και αναλύοντάς τις να παρέχει στις ομάδες γιατρών ειδοποιήσεις και προτάσεις δράσεων για να τις εντάξουν στη θεραπευτική αγωγή των ασθενών.

Από την πλευρά τους, οι ασθενείς έχουν πρόσβαση σε καλύτερη ιατρική υποστήριξη όταν το απαιτεί η υγεία τους, καθώς η εφαρμογή συλλέγει δεδομένα από το τηλέφωνο τους ασθενούς και τα μετατρέπει σε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες επεξεργάζονται για να ειδοποιήσουν τους ιατρούς πότε πρέπει να επικοινωνήσουν με τους ασθενείς.

Ο Anmol Madan, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ginger.io, συμμετείχε στο συνέδριο MIT Enterprise Forum Greece StartSmart και το EMEAstartups.com τον συνάντησε ώστε να μάθει περισσότερα για την πλέον ανερχόμενη health startup του Σαν Φρανσίσκο.

Δείτε τον Μαντάν να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή, τα ζητήματα προστασίας δεδομένων, καθώς και το πώς είναι να “τρέχει” τη δική του εταιρεία στο EMEAstartups.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις