Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Gizelis Robotics ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες “ρομποτικές” Startups στον κόσμο

Η Gizelis Robotics επιλέχθηκε με βάση την ρομποτική εφαρμογή συγκόλλησης με το ρομπότ Roboweld, που αυξάνει την παραγωγικότητα με την υψηλή του ακρίβεια

Η ελληνική Gizelis Robotics επιλέχθηκε από τους  αναλυτές καινοτομίας της StartUs Insights, ως μια από τις πέντε κορυφαίες νεοφυείς επιχειρήσεις στον κόσμο, στον τομέα των ρομποτικών λύσεων και των εφαρμογών για τον μεταποιητικό και βιομηχανικό τομέα.

H πλατφόρμα StartUs Insights καλύπτει 1.116.000+ νεοσύστατες και αναδυόμενες εταιρείες και εξετάζει την καινοτομία στον τομέα της ρομποτικής στη γενική βιομηχανία. Για αυτήν την έρευνα, εντόπισε 589 σχετικές λύσεις και επέλεξε τις 5 που διακρίνονται για την τεχνολογία τους.

Η Gizelis Robotics επιλέχθηκε με βάση την ρομποτική εφαρμογή συγκόλλησης με το ρομπότ Roboweld, που αυξάνει την παραγωγικότητα με την υψηλή του ακρίβεια.

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelils Robotics, δήλωσε σχετικά: “Συνδυάζοντας την ανθρώπινη ικανότητα με τη ρομποτική αξιοπιστία και την αυτονομία, οι ελληνικές βιομηχανίες και επιχειρήσεις μπορούν σήμερα να καινοτομήσουν και βιώσουν επιχειρηματική ανάπτυξη στο πλαίσιο του Industry 4.0. Αισθάνομαι περήφανος που η εταιρία διακρίνεται παγκοσμίως και θα ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την ανάπτυξή μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ελληνική βιομηχανία προχωράει δυναμικά στην εποχή του Industry 4.0 και έχει όλα τα εφόδια για να προσεγγίσει και κερδίσει τις διεθνείς αγορές”.

Ο παγκόσμιος χάρτης Global Startup Heat Map της StartUs Insights, με τις 5 νεοσύστατες και αναδυόμενες εταιρείες που αναπτύσσουν λύσεις ρομποτικής: 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις