Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Woof Together: Πρώτη χρηματοδότηση και συμμετοχή σε διεθνή accelerator

Τη συμμετοχή της, μαζί με άλλες επτά Startups από όλον τον κόσμο, στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του Leap Venture Studio και το κλείσιμο του πρώτου γύρου χρηματοδότησής της ανακοίνωσε χθες η Woof Together.

Το Leap Venture Studio είναι ο πρώτος επιταχυντής που αφορά τη φροντίδα κατοικίδιων ζώων και και εντάσσεται στις πρωτοβουλίες της Mars Petcare και του Michelson Found Animals για τη βελτίωση της ζωής των κατοικίδιων και των ιδιοκτητών τους.

Ο στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχουσες εταιρείες να ενισχύσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα, να προετοιμαστούν για τα επόμενά τους βήματα και να δημιουργήσουν ένα brand με τα ελάχιστα δυνατά χαρακτηριστικά που θα το καθιστούν βιώσιμο. Για να το πετύχουν αυτό, οι εταιρείες του επιταχυντή έλαβαν χρηματοδοτήσεις έως 200.000 δολάρια, με την “εισαγωγή” τους στο Studio.

H Woof Together, η οποία όπως είπαμε είναι μία από αυτές τις εταιρείες, επιλέχθηκε για το όραμά της να κάνει τα ταξίδια πιο εύκολα για ανθρώπους και κατοικίδια. Η ελληνική Startup με CEO την Έλενα Δέδε, μετατρέπει ξενοδοχεία και άλλους χώρους φιλοξενίας σε ιδανικούς προορισμούς για σκύλους, παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών και υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Η εταιρεία αξιολογεί, πιστοποιεί και εκπαιδεύει επιχειρήσεις στον χώρο της φιλοξενίας προκειμένου να τις καταστήσει “pet-friendly” ενώ παράλληλα τους προσφέρει τα προϊόντα που χρειάζονται για να κάνουν τη διαδικασία αυτή πιο εύκολη. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν από κρεβάτι σκύλου και ταΐστρες έως σακούλες απορριμμάτων και καθαριστικά, και καταφθάνουν στο κάθε ξενοδοχείο ως πακέτο, σε προκαθορισμένη τιμή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις