Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Lamda Development επενδύει στη Stoferno.gr!

Στην Startup Stoferno.gr, η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2019 παρέχει υπηρεσίες delivery για προϊόντα κάθε κατηγορίας, επένδυσε πρόσφατα η Lamda Development, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Η εισηγμένη εταιρεία, φαίνεται πως προχώρησε, πιο συγκεκριμένα, σε επένδυση 300.000 ευρώ αποκτώντας το 27,27% της πλατφόρμας, η οποία παρέχει πλέον δύο ειδών προσφορές: delivery από τοπικά καταστήματα (παντοπωλεία, φαρμακεία, μανάβικα, καταστήματα pet shops και πολλά άλλα) και last-mile delivery μέσα στην πόλη.

Με την κίνηση αυτή, η Lamda Development, φαίνεται πως θέλει να “εκμεταλλευτεί” τη δυναμική τόσο του delivery όσο και των ταχυμεταφορών, στοχεύοντας ίσως να ενσωματώσει τις υπηρεσίες της Stoferno.gr στα εμπορικά καταστήματα τα οποία αποτελούν και τον βασικό πυλώνα επενδύσεών της. Άλλωστε, η αγορά αυτή είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ανερχόμενες, έχοντας ισχυρή ώθηση από την πανδημία και τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν, Δεν είναι τυχαίο που και η Skroutz επέλεξε πρόσφατα να επενδύσει στον χώρο των ταχυμεταφορών, εξαγοράζοντας τη MyJobNow Delivery. 

Η Stoferno.gr

Τα άτομα “πίσω” από την Stoferno.gr είναι ο Δημήτρης Λυκούρης, Founder & CEO, Γιώργος Μούλτος, Founder & COO, Νίκος Κουσαθανάς, Founder & CTO και ο Μπάμπης Κοκμοτός, Founder & CIO. Τα τρία αυτά άτομα, δημιούργησαν την εταιρεία, θέλοντας να καλύψουν μια σειρά προσωπικών αναγκών που είχαν οι ίδιοι ως φοιτητές. Στην πορεία, διαπίστωσαν μια δεύτερη ανάγκη, αυτή του “Last Mile Delivery” που λειτουργεί ως αυθημερόν τοπική ταχυμεταφορική για μικροδέματα μέσα στην πόλη. Κάπως έτσι, η πλατφόρμα άρχισε να προσφέρει και τις δύο υπηρεσίες και, τροφοδοτούμενη αρχικά από ίδια κεφάλαια, να αναπτύσσεται. H εταιρεία έχει υποστηριχτεί από το Egg της Eurobank και τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρεία “πέρασε” από το Visa Innovation Program, μέσα από το οποίο συνεργάστηκε με τη Visa, και προχώρησε στην υλοποίηση ειδικής προσφοράς για την παράδοση προϊόντων με δωρεάν μεταφορικά.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Λυκούρης: «Το Stoferno.gr ήρθε να αλλάξει ό,τι ξέρουμε για το Delivery»

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις