Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ένα βήμα πριν τα πρώτα βραβεία για startups και startuppers στην Ελλάδα!

Η ώρα για τα πρώτα βραβεία για startups στην Ελλάδα ήρθε!

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Startupper.gr, το πρώτο ολοκληρωμένο portal για τις startup εταιρείες, το οποίο αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού startup οικοσυστήματος, καλύπτοντας τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις, τις επενδύσεις και τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις για τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου.

Τα βραβεία θα αφορούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως: Καλύτερη Νέα Startup, Καλύτερη Startup Ιδέα, Καλύτερο Social Interaction, Καλύτερο Re-Engineering, Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Startup, Startup Hero, Καλύτερη Startup Πρωτοβουλία, Καλύτερη Global Startup κτλ.

Όλα τα βραβεία θα απονεμηθούν από επιτροπή που θα συσταθεί από ομάδα στελεχών της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, καθώς επίσης και από ανθρώπους της ελληνικής startup σκηνής, δημοσιογράφους και άλλους εμπειρογνώμονες του χώρου.

Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τις δικές του, αγαπημένες startup εταιρείες.

Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα, μέσα από το Startupper.gr, καθώς και μέσα από τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Twitter.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις