Η Total λανσάρισε το TOTAL eWallet σε συνεργασία με την Worldline

0

Το TOTAL eWallet, λανσάρισε η γαλλική εταιρεία πετρελαιοειδών Total σε συνεργασία με την Worldline.

Το δικό της "ηλεκτρονικό πορτοφόλι" δημιούργησε η Total!

Το δικό της «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» δημιούργησε η Total!

Η συγκεκριμένη λύση της Total που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Worldline, η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς των πληρωμών και συναλλαγών στην Ευρώπη, αποτελεί μια απόλυτα ψηφιακή όσο και διασυνδεδεμένη λύση που θα επιτρέψει στους πελάτες να τροφοδοτούν με καύσιμα τα οχήματά τους, πληρώνοντας μέσω των κινητών τηλεφώνων τους μέσω ορισμένων και μόνο clicks.

Το TOTAL eWallet αναπτύχθηκε εξολοκλήρου ώστε να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για ιδιώτες ή εταιρικούς πελάτες, των πρατηρίων καυσίμων της Total, συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός πλήρως διασυνδεδεμένου πρατηρίου καυσίμων, απλοποιώντας και επιταχύνοντας ταυτόχρονα την συνολική εμπειρία που βιώνουν οι ίδιοι οι πελάτες.

Μάλιστα, οι τελευταίοι μέσω της νέας εφαρμογής, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κατάλληλο καύσιμο από το smartphone τους, οι ίδιοι να ξεκλειδώσουν την αντλία και να αυτό-εξυπηρετηθούν, να πραγματοποιήσουν την διαδικασία γεμίσματος του οχήματός τους με καύσιμα με ιδιαίτερη ασφάλεια, να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής που τους εξυπηρετεί κ.ο.κ. Όλα αυτά, δίχως καν να χρειαστεί να εισέλθουν στους χώρους του καταστήματος!

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.