Ο totos δεν καταλαβαίνει από κρίση

0

Αντιστρόφως ανάλογη με την πορεία της οικονομίας είναι η πορεία της startup εταιρείας totos.gr, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του e-Commerce, και σε πρωτοποριακές πλατφόρμες για την ανάπτυξη του online shopping.

Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα η εταιρεία, στους 5 μήνες λειτουργίας της (από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι σήμερα) ξεπέρασε τα 500 συμβεβλημένα ελληνικά e-shops, μέσω των οποίων προβάλλονται σήμερα στους χρήστες – επισκέπτες περισσότερα από 1.750.000 προϊόντα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό οφείλεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει, προσφέροντας στα e-shops τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο, ο οποίος στην Ελλάδα μετράει σήμερα πάνω από 4 εκατ. ενεργούς χρήστες.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η εταιρεία έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 στο πλαίσιο του προγράμματος για ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ενώ στους στόχους της για το 2016 είναι η επέκταση στις αγορές της Ευρώπης.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.