Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Toshiba παρουσιάζει τον Canvio Connect II

Η Toshiba Europe και συγκεκριμένα το Storage Peripherals Division παρουσιάζει τον Canvio Connect II, έναν φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDD), που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν remote πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο του σκληρού δίσκου απευθείας από το PC, tablet ή smartphone τους.

Επιπλέον με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική της φορητής τους συσκευής, όπου και να βρίσκονται, χρησιμοποιώντας τα 10 GB δωρεάν cloud αποθήκευσης.

Ακόμη, για απόλυτη άνεση ο Canvio Connect II δίνει στους χρήστες χωρητικότητα έως 2 TB σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή, ιδανική για να τη μεταφέρετε μαζί σας – και διατίθεται σε πέντε μοντέρνα χρώματα, για να έχετε έναν Connect II για κάθε περίπτωση. Από τα μέσα της χρονιάς ο Canvio Connect II θα διατίθεται επίσης σε έκδοση 3 TB.

Με τον Canvio Connect II, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν έως 571.000 ψηφιακές φωτογραφίες, 526.000 αρχεία ψηφιακής μουσικής ή 1.640 ψηφιακές ταινίες σε μία συσκευή, ώστε να έχουν όλα τα αρχεία τους μαζί και να γίνει ευκολότερη η οργάνωση μεγάλων συλλογών.

Canvio_Connect_II_White_02_2000

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις