Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SQLearn: Παρουσίασε νέα πλατφόρμα eLearning

Μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα eLearning, η οποία ξεχωρίζει για την πλούσια θεματολογία, την εύκολη χρήση και τις δυνατότητες της, παρουσίασε η SQLearn στην πρόσφατη συνάντηση προόδου του επιδοτούμενου έργου «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας» COINs, το οποίο υλοποιείται από το ΕΕΑ.

eea_print_3

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο έργο θα είναι σε θέση να εκπαιδεύσουν και να εκπαιδευτούν σε σειρά ζητημάτων που θα ενισχύσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του δήμου Αθηναίων, ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας και τον ανταγωνισμό τους.

Ο CEO της εταιρείας, Σπύρος Γκούμας ανέπτυξε διεξοδικά την παραμετροποίηση και την εισαγωγή εκπαιδευτικού περιεχομένου στην πλατφόρμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη χρήση και κατανόησή της. Η πλατφόρμα θα είναι άμεσα διαθέσιμη στις επιχειρήσεις-μέλη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επιπλέον, η SQLearn θα συνεργαστεί με την εταιρεία Stratis, για τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του COINs. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του COINs στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, η παρουσίαση της ομάδας έργου καθώς και οι ερωταπαντήσεις των ενδιαφερομένων για την καλύτερη κατανόηση και υλοποίηση του προγράμματος.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ήταν αυτός που άνοιξε την εκδήλωση σημειώνοντας ότι το COINs φιλοδοξεί να αναπτύξει νέες προοπτικές στις επιχειρήσεις, μέσω των συνεργατικών δικτύων.

eea_print_2

Σημειώνεται ότι η SQLearn αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται σε τεχνολογικές λύσεις eLearning, για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών και οργανισμών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις