Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία του Ομίλου Viva με το Moosend

Συμφωνία συνεργασίας με βάση την οποία θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα του Moosend για την αποστολή Email Newsletter στο πελατολόγιό του, ενημερώνοντάς κάθε αποδέκτη για νέες υπηρεσίες, προσφορές, εταιρικές ειδήσεις και συνέργειες, συνήψε ο Όμιλος εταιρειών Viva που απαρτίζεται από τη μητρική εταιρεία Viva Wallet Holdings SA και τις θυγατρικές του, Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως το Moosend αποτελεί μια ελληνική πλατφόρμα Email Marketing με διεθνή παρουσία. Από την πλευρά της, η Viva Services παρέχει καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην καθημερινότητα των χρηστών που αναζητούν μια εύκολη όσο και αξιόπιστη λύση στην αγορά ταξιδιωτικών εισιτηρίων, εισιτηρίων θεαμάτων, ξενοδοχειακών κρατήσεων, τηλεπικοινωνιακών και ασφαλιστικών πακέτων.

Το δε Viva Payments αποτελεί το πρώτο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης. Τέλος, βασικό προϊόν του Ομίλου Viva είναι το Viva Wallet, μια  ολοκληρωμένη λύση πληρωμών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μέσω αυτού, μια επιχείρηση είναι σε θέση να δεχτεί πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και δίχως τη μεσολάβηση τραπεζών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις