Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Ισραήλ τιμώμενη χώρα στο Equity Investment Forum 

Το Ισραήλ αποτελεί την τιμώμενη χώρα στο Equity Investment Forum το οποίο και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα και διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών, τον Οργανισμό Enterprise Greece, την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ ΑΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Απώτερος σκοπός της διημερίδας είναι η συνολική προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Υπό αυτό το πρίσμα, έξι διακεκριμένοι Ισραηλινοί ειδικοί σε τομείς όπως η καινοτομία, η έρευνα και ανάπτυξη, τα επιχειρηματικά κεφάλαια (VCs) και το νομικό πλαίσιο που αφορά ευρεσιτεχνίες, αναμένεται να δώσουν διαλέξεις και να πραγματοποιήσουν αντίστοιχα workshops.

Όσο για τα θέματα στα οποία θα αναφερθούν, θα συμεριλαμβάνουν το Ισραηλινό οικοσύστημα υψηλής τεχνολογίας και οι μέθοδοι επιτυχίας, η Ισραηλινή προσέγγιση στην ενθάρρυνση της έρευνας και ανάπτυξης, τα επιχειρηματικά εργαλεία και η προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, η εταιρική καινοτομία, καθώς επίσης και το νομικό πλαίσιο και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Στόχος των έξι Ισραηλινών προσκεκλημένων είναι να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και να εξετάσουν τις προοπτικές συνεργασίας με τους Έλληνες συνάδελφούς τους.

Για αυτό το λόγο θα λάβει χώρα ειδική κλειστή ημερίδα δικτύωσης μεταξύ ελληνικών εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων και της Ισραηλινής επιχειρηματικής αντιπροσωπείας υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), και της οργάνωσης Ισραηλινών Βιομηχανιών Προωθημένης Τεχνολογίας (Israel Advanced Technology Industries) (IATI) , τον μεγαλύτερο σύνδεσμο- ομπρέλα που εκπροσωπεί βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας και τις επιστήμες τις ζωής στο Ισραήλ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις