Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το iPhone 7s θα είναι το πρώτο smartphone της Apple με τεχνολογία wireless charging

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple σχεδιάζει μια νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης με στόχο να την παρουσιάσει με το iPhone 7s που θα δούμε το επόμενο έτος.

Η αναφορά έρχεται από το Bloomberg και θέλει την Apple να ερευνά μια νέα τεχνολογία η οποία θα επιτρέπει τόσο στα iPhone όσο και στα iPad να τροφοδοτούνται απομακρυσμένα και όχι με τη χρήση των γνωστών βάσεων που χρησιμοποιεί σήμερα ο ανταγωνισμός.

Η νέα αυτή τεχνολογία την οποία φέρεται να εξελίσσει ήδη η Apple θα φέρει την Αμερικανική εταιρεία ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό  μιας και δεν θα χρειάζεται ο χρήστης να ακουμπά τη συσκευή του για φόρτιση επάνω σε κάποια συγκεκριμένη επιφάνεια, αλλά θα φορτίζει πρακτικάόπου και αν βρίσκεται μέσα στο σπίτι ή το γραφείο.

Η αναφορά σημειώνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να δούμε αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στο iPhone 7 το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο μιας και θα είναι ακόμα σε εξέλιξη αφού υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Παρόλα αυτά εικάζουν ότι το επόμενο έτος η τεχνολογία θα είναι ώριμη και έτσι θα τη δούμε στο iPhone 7s.

Προφανώς και η Apple δεν έχει κάνει κανένα σχόλια αναφορικά με το δημοσίευμα, κάτι που δεν περιμένουμε να συμβεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Πηγή: allCONNECTED.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις