Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά το πρόγραμμα “The Accelerator 2016” για Startups στη Metavallon

Το νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης Startup, The Accelerator 2016, είναι έτοιμο να ξεκινήσει στη Metavallon το οποίο θα έχει διάρκεια 4 μήνες και απευθύνεται σε Startups αρχικού σταδίου απ’ ολη την Ευρώπη.

Οι επιλεγμένες Startup θα πρέπει να έχουν δυνατές και ξεχωριστές ιδέες, θα δεχτούν τη βοήθεια μιας μεγάλης ομάδας ειδικών και μεντόρων για να αναπτύξουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα, αλλά και για να πραγματοποιούν καλές και σύντομες παρουσιάσεις, ενώ θα έχουν και την απαραίτητη υποστήριξη για να κάνουν το μεγάλο βήμα στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Κάτι πολύ σημαντικό για τις πρώιμες Startup που θα επιλεγούν είναι τα 22.000 ευρώ σε χρηματοδότηση που θα δεχτούν, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα οφέλη 200 χιλιάδων δολαρίων.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοικτές έως τo τέλος Απριλίου 2016, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Τέλος, τα αντικείμενα που ενδιαφέρουν τη Metavallon είναι τα: FinTech, B2B & Enterprise, Big Data & Artificial Intelligence, Virtual Reality & Augmented Reality, Internet of Things, SaaS & Cloud services, Telecommunications & Mobile, Energy & Cleantech, Health & Biotech, Science.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις