Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CEO Clubs Greece Forum για «Ευφυείς» επιχειρήσεις

Το CEO Clubs διοργανώνει στις 14 Απριλίου ένα Forum στο Divani Apollon Palace, με θέμα «Building Motivation and Brain Friendly Teams and Organizations», απευθυνόμενο στους CEOs και τα στελέχη των ομάδων τους. Κεντρική ομιλήτρια είναι η διεθνούς εμβέλειας επιστήμονας, συγγραφέας και διακεκριμένη coach Linda Ray, ιδρύτρια της Neuresource Group, εταιρεία που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επιχειρήσεις λειτουργούν στην εποχή της «νευρο-επανάστασης».

Στο Forum μπορούν να λάβουν μέρος CEOs και Επιχειρηματίες μαζί με τις διοικητικές τους ομάδες, οι οποίοι θα εντρυφήσουν στις πρακτικές μεθόδους και στρατηγικά μοντέλα σύνδεσης της επιστήμης με την επιχειρηματικότητα, τους καταλυτικούς παράγοντες της αποτελεσματικής εκτέλεσης μιας στρατηγικής, καθώς και τα οφέλη της νευρο-βιολογίας στην παραγωγικότητα, τη συνεργασία και τη δημιουργία κινήτρων στην εργασία.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς μπορούν να διαμορφώσουν «ευφυείς» επιχειρήσεις σύμφωνα με τις αρχές και τα μοντέλα της Νευρο-επιστήμης και να γνωρίσουν έναν άκρως καινοτόμο τρόπο διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από τις θεματικές που θα πραγματοποιηθούν από το CEO Clubs μέσα στο 2016 και οι οποίες θα καλύψουν επίκαιρα θέματα για την ηγεσία και τους επικεφαλής οργανισμών σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις