Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Indigo: Μια social startup κολεκτίβα

Με αφορμή το 4o Not Another Networking Event στο Ρομάντσο, όπου designers, developers, marketeers, entrepreneurs, startup enthusiasts κ.α. συναντιούνται, διασκεδάζουν και δικτυώνονται και ειδικά με τον επίτιμο προσκεκλημένο, τον Stéphane de Freitas, θα θέλαμε να ρίξουμε μια ματιά στην πλατφόρμα Indigo.

Ο Stephane de Freitas είναι ιδρυτής και εμπνευστής της Indigo και αναπτύσσει κοινωνικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας όπως αναφέρει.

Η Indigo είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την αμοιβαία βοήθεια, η οποία υποστηρίζεται από μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση. Είναι ενεργή από το 2012 και ξεκινάει τη λειτουργία της και στην Ελλάδα.

Indigo

Η πλατφόρμα επιτρέπει στον καθένα να επωφεληθεί από οποιοδήποτε αντικείμενο ή υπηρεσία που μπορεί να χρειάζεται χάρη στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Οι εικονικές πιστώσεις της πλατφόρμας, τα Digos, δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να προσφέρει χωρίς χρήματα, απλά αφιερώνοντας χρόνο, δωρίζοντας αντικείμενα και υπηρεσίες ή βοηθώντας τη δράση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού.
Ο καθένας μπορεί να πάρει και να δώσει, με μοναδικό γνώμονα τη γενναιοδωρία του.

Στόχος της Indigo είναι να αντιμετωπίσει την αποσύνθεση των κοινωνικών δεσμών μέσω της ανοικής πρόσβασης σε αγαθά και υπηρεσίες μέσα από ένα ψηφιακό εργαλείο αμοιβαίας βοήθειας και εθελοντισμού.

Not Another Networking Event
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις