Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H reGroup χρησιμοποιεί τη Moosend για αποστολή 600.000 newsletters

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, το deal site reGroup αξιοποιεί την πλατφόρμα της Moosend για την αποστολή ημερήσιων email newsletter στους 600.000 εγγεγραμμένους χρήστες του σε όλη την Ελλάδα.

Η reGroup είναι ένα νέο deal site, με ελληνική ταυτότητα και με την ομάδα του να ασχολείται με το χώρο εδώ και πέντε χρόνια. Η εταιρεία έχει εξαγοράσει αρκετά deal sites όπως το cheapis.gr, το goldendeals.gr και το realprosfores.gr.

Ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας αποτελεί η δυνατότητα κατηγοριοποίησης (segments) των παραληπτών ανάλογα με τα δημογραφικά ή τα ιστορικά χαρακτηριστικά τους. Κατόπιν της αποστολής η reGroup έχει στη διάθεσή της αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποσοστό των χρηστών άνοιξαν το newsletter ή αν ενδιαφέρθηκαν για συγκεκριμένες προσφορές, αν διάβασαν το Newsletter από συσκευή κινητού ή υπολογιστή, τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποίησαν για την ανάγνωσή του, και μπορεί έτσι να αναγνωρίσει τους πιο πιστούς της αναγνώστες.

regroup
Η Διευθύντρια Marketing της reGroup, Πωλίνα Τσαδίρη αναφέρει σε δήλωση της: «Μέσα σε μόλις 3 μήνες από τη συστασή της, η reGroup έγινε το Νο1 σε επισκεψιμότητα site προσφορών και χρησιμοποιεί σαν κύριο μέσο προώθησης τα newsletter της. Κατά συνέπεια, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για την αποστολή αυτών είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα μας και οι απαιτήσεις καθώς και οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Το Moosend ανταποκρίνεται σε αυτές. Το newsletter είναι και θα παραμείνει το πιο δυνατό μας όπλο στην επικοινωνία των καινούργιων και υπάρχοντών προσφορών μας σε τωρινούς και υποψήφιους πελάτες μας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν αναλυτικά στατιστικά, που αναφέρονται στην συμπεριφορά των χρηστών μας, για κάθε καμπάνια, αμεσότητα στην παράδοση των καμπανιών αυτών και πάνω απ’ όλα αξιοπιστία σε κάθε αποστολή. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που βασιστήκαμε για την επιλογή της Moosend στην αποστολή των email newsletter μας. Τα ανταγωνιστικά της χαρακτηριστικά αποστολής και διαχείρισης email newsletter την καθιστούν πρωτοπόρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις