Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Starttech Ventures πήρε το βραβείο για το καλύτερο πανευρωπαϊκό Startup Exit του 2015

H Starttech Ventures κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο Exit σε Startup που έχει επενδύσει για το 2015 απο την Ευρωπαϊκή Ένωση Business Angels Investors, EBAN. To βραβείο αφορά την AbZorba Games η οποία εξαγοράστηκε απο το Novomatic Group το 2015.

Το ετήσιο συνέδριο της EBAN γίνεται αυτές τις μέρες στο Πόρτο της Πορτογαλίας και εκτός απο την Starttech Ventures συμμετέχει και η Metavallon. Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι το “Scale-up” αλλά και η δημιουργία μιας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας για την περαιτέρω ανάπτυξη των Startups.

Μετά την απονομή του βραβείου ο Δ. Τσίγκος, CEO της Starttech Ventures δήλωσε: “Το βραβείο αφιερώνεται στους εξαιρετικούς συναδέλφους μου στη Starttech Ventures, τις εταιρείες που υποστηρίζουμε, τη HeBAN και φυσικά στον Μάνο και Andrew της AbZorba Games! Αυτό το βραβείο είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ελληνικών Scale-ups τεχνολογίας οι οποίες θα μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία στις παγκόσμιες αγορές“.

Συνέντευξη-Video με τον Μάνο Μοσχού της AbZorba Games μετά την εξαγορά

H AbZorba Games ιδρύθηκε το 2012 και εξαγοράστηκε απο την Greentube, θυγατρική της Novomatic τον Μάρτιο του 2015. Η Novomatic έχει την έδρα της στην Αυστρία και παράγει και διαχειρίζεται τεχνολογίες παιχνιδιών σε περισσότερες απο 80 χώρες σε όλο τον κόσμο και απασχολεί πάνω απο 22.000 προσωπικό. Ο τζίρος της για το 2013 άγγιξε τα 3,5 δισ. ευρώ.

Starttech2

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις