Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Κρητών Άρτος στη πλατφόρμα συμμετοχικών επενδύσεων OpenCircle

Η Κρητών Άρτος στοχεύει στην άντληση κεφαλαίων μέσω της πρώτης equity crowd-funding πλατφόρμας στην Ελλάδα με το project που μόλις αναρτήθηκε στον δικτυακό τόπο της OpenCircle.

Η εταιρεία απο το 2004 παράγει κρητικά παξιμάδια αλλά και συσκευασμένα προϊόντα φούρνου και σνακ. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής μπορεί να εγγραφεί δωρεάν στην πλατφόρμα και να διαβάσει πληροφορίες για την επιχείρηση αλλά και για τους σκοπούς της χρηματοδότησης.

Η Κρητών Άρτος απο το 2009 είναι στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς όπως για παράδειγμα για αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας στην Ελλάδα, την ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και την ανάπτυξη σε τρεις ευρωπαϊκές αγορές.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν η κουλτούρα των Ελλήνων επενδυτών, ακόμα και των πιο μικρών, μπορεί να υποστηρίξει έναν τόσο “προχωρημένο” τρόπο επενδύσεων, ο οποίος έχει δώσει πραγματικό διέξοδο σε μικρές και μεγάλες εταιρείες, και ειδικά πρόσβαση σε κεφάλαια απο το εξωτερικό, σε μικρές χώρες όπως η Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις