Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνάντηση για την Γνωσιακή Υπολογιστική από την IBM και την StartTech Ventures

Πώς μπορεί ο άνθρωπος να διαχειριστεί και να χρησιμοποιήσει την υπερεπάρκεια – για το δικό του γνωσιακό σύστημα–  δεδομένων που υπάρχει σήμερα, των λεγόμενων Big Data, για να βελτιώσει την έρευνα και τις υπηρεσίες σε τομείς όπως η υγεία, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, αλλά και το γρήγορα αναπτυσσόμενο Internet of Things;

Απάντηση στο ερώτημα, και μάλιστα πειστική, μπορούν να δώσουν τα γνωσιακά συστήματα – cognitive systems –, τα οποία είναι τα σύγχρονα εργαλεία για την επεξεργασία των δεδομένων, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις παράγονται πλέον με εκθετικούς ρυθμούς.

Στην παρουσίαση, που διοργανώνει αύριο, Πέμπτη, 7 Ιουλίου η ΙΒΜ στα γραφεία της StartTech Ventures, ο Dr. Matthias Reumann, εκπρόσωπος της IBM Research από το Εργαστήριο της Ζυρίχης, θα συστήσει σε όσους παρευρεθούν τη Γνωσιακή Υπολογιστική, τη χρησιμότητα που αυτή έχει σε επιχειρηματικούς κλάδους όπως είναι αυτός της Υγείας, αλλά θα δώσει και μια ματιά εκ των έσω για τον τρόπο που αναπτύσσονται σήμερα στα IBM Research Labs τα APIs του Cognitive Computing, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο κοντινό μέλλον.

Στην συνάντηση θα υπάρχει επίσης demo της τεχνολογίας ΙBM Watson – της περισσότερο γνωστής τεχνολογίας ΑΙ από τα συστήματα Γνωσιακής Υπολογιστικής της IBM.

παρουσίαση από τον Dr. Matthias Reumann για το Cognitive Computing θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της StartTech Ventures (Λυκούργου 1, Αθήνα, 105 51), την Πέμπτη 7 Ιουλίου, 18:00-20:00. H είσοδος είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή. Δείτε περισσότερα για το Cognitive Computing event της StartTech Ventures.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις