Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Persado στη 16η θέση της λίστας με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στις Η.Π.Α.

Το περιοδικό Inc. ανακοίνωσε την 35η ετήσια λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στις Η.Π.Α. και η «δική» μας Persado είναι στη θέση 16, με ανάπτυξη 9.400% την τελευταία τριετία (!) και έσοδα 17,4 εκατ. δολ.

Η λίστα Inc. 500 είναι σημείο αναφοράς στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Αμερικής και προσφέρει μια ματιά στις πιο δυναμικές και αναπτυσσόμενες μικρές εταιρείες και Startups. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι από αυτή τη λίστα έχουν περάσει εταιρείες όπως η Microsoft, η Timberland αλλά και οι Pandora, LinkedIn, Yelp. κ.α.

Ο Αλέξης Βρατσκίδης, συνιδρυτής και CEO της Persado ανέφερε: «Είναι μεγάλο επίτευγμα για την Persado να μπει στη λίστα Inc.500 κάτι που επιβεβαιώνει την μεγάλη ανάπτυξη μας αλλά αναγνωρίζει την δύναμη που κρύβει το γνωσιακό υπολογιστικό περιεχόμενο, τους πρωτοπόρους πελάτες μας αλλά και την μεγάλη παγκόσμια ομάδα μας. Προσβλέπουμε σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον».

Persado: 30 εκατ. δολ. στο τρίτο γύρο χρηματοδότησης για μηνύματα που πείθουν

Η γνωσιακή πλατφόρμα της Persado συνδυάζει με πολύ πετυχημένο τρόπο ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων και χρησιμοποιεί σημασιολογικούς αλγόριθμους για να δημιουργήσει το ιδανικό κάθε φορά μήνυμα για μια στοχευμένη επικοινωνιακή καμπάνια, επιλέγοντας μέσα από όλους τους πιθανούς συνδυασμούς προτρεπτικής γλώσσας, συναισθημάτων, προϊοντικής περιγραφής και στοιχείων μορφοποίησης.
Το λογισμικό χαρτογραφεί συναισθήματα και παράγει γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εργαλεία επικοινωνίας όπως είναι τα προωθητικά emails, landing pages σε sites, SMS, push notifications και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Persado έχει την έδρα της στη Ν. Υόρκη, αλλά ξεκίνησε από την Ελλάδα, με την έρευνα και ανάπτυξης της πλατφόρμας περιεχομένου πειθούς να γίνεται στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις