Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία “Στέλιος Χατζηιωάννου”

Ρεκόρ συμμετοχών είχαμε στις αιτήσεις συμμετοχής για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016» που διοργανώνει ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation οι οποίες έφτασαν για πρώτη φορά τις 67 και κάλυψαν πολλούς επιχειρηματικούς τομείς.

Πριν λίγη ώρα στα γραφεία του ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου, ο οποίος πήρε ενεργά μέρος στην επιλογή των νικητών.

Το πρώτο βραβείο των 30.000 ευρώ πήρε η Sun of a Beach. Πρόκειται για μια σειρά αξεσουάρ για τη παραλία και ειδικά πετσέτες κατηγορίας πολυτελείας με ξεχωριστά σχέδια και ποιοτικά υλικά.

Οι υπόλοιποι επτά νικητές πήραν από 10.000 ευρώ:

Agnotis, πρόκειται για τη πρώτη ελληνική εταιρεία που προσφέρει πάνες με συνδρομητικό μοντέλο σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία θα επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της σύντομα και έχει βάλει βλέψεις και για Ευρωπαϊκές αγορές.

Mermix, είναι ένα marketplace γεωργικών μηχανημάτων τα οποία είναι διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους αγρότες σε κοντινή απόσταση, εξοικονομώντας χρήματα στους νέους αγρότες αλλά και προσφέροντας μια πηγή εσόδων για τους αγρότες με μεγάλο γεωργικό εξοπλισμό.

Glowbox, πρόκειται για ένα E-Shop προϊόντων ομορφιάς με πολλές μάρκες αλλά κυρίως με συνδρομητικό μοντέλο, προσφέροντας ένα κουτί προϊόντων ομορφιάς κάθε μήνα βασισμένο στις προσωπικές μας ανάγκες.

Sleed, προσφέρει υπηρεσίες προώθησης εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών online, με τις καμπάνιες της να έχουν κερδίσει αρκετά βραβεία.

Apifon, προσφέρει υπηρεσίες marketing μέσω SMS, Email, Chat κ.α.

Isostevia, μέσα σε λίγα χρόνια η Ελλάδα έχει παραγωγή Στέβια αλλά κυρίως μονάδες επεξεργασίας οι οποίες παράγουν διάφορα προϊόντα για την βιομηχανία αναψυκτικών και τροφίμων αλλά και για τον καταναλωτή. Η Isostevia είναι μια από αυτές.

Finest Roots, πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσεγμένο site της οικογένειας Καλλικούνη, η οποία ασχολείται με την παραγωγή παραδοσιακών ηδύποτων – Λικέρ εδώ και πολλά χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις