Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Yoleni’s επεκτείνεται με δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Η Yoleni’s εγκαινίασε το πρότυπο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Flagship concept Store, στην οδό Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι, σε κτίριο 7 ορόφων, συνολικά 2.500 τ.μ., και συνεχίζει με άνοιγμα σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν είχε παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης. Πρώτος σταθμός οι ΗΠΑ, όπου πολύ σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία τα πρώτα φυσικά καταστήματα.

Ο ολοκληρωμένος πολυχώρος του Yoleni’s Flagship concept Store, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του οποίου ανέλαβε η «Gruppo Decorativo», λειτουργεί από τις 6 Νοεμβρίου 2016, 7 ημέρες την εβδομάδα, εξυπηρετώντας σε καθημερινή βάση όλη την Αθήνα μέσω υπηρεσίας delivery.

Η Yoleni’s έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά brands στο χώρο των τροφίμων, όπως η «Φάρμα Μπράλου», η «Daily Taste», o «Φρεσκούλης», η «GAEA», η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκλεκτών οίνων «Botilia.gr», η αλλαντοποιία «Sary», τα γαλακτοκομικά «Ρούμελη», οι καφέδες «Δρακούλη», η «LaMiaStevia», η «Citrus, άρωμα μνήμης», η μπύρα “Νήσος”, τα αναψυκτικά «ΕΨΑ», τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou», οι πορσελάνες «ΙΩΝΙΑ» και ο εκπαιδευτικός όμιλος «Πόλκα – Φροέλεν» στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Ειδικότερα, στο -1 επίπεδο βρίσκεται εδωδιμοπωλείο 2.500 και πλέον εκλεκτών ελληνικών προϊόντων από επιλεγμένους παραγωγούς, χώρος κοπής αυθεντικών αλλαντικών και τυριών, χώρος με είδη αρτοποιίας , αλλά και οπωροπωλείο νέας γενιάς από τη «VeggieStories» με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά.

Στο ισόγειο λειτουργεί χώρος ελαφράς εστίασης, όπου προσφέρεται η περίφημη Θρακιώτικη πίτα μας – η οποία παρασκευάζεται μπροστά στον πελάτη σε μόλις 4 λεπτά – φρεσκοψημένο τσουρέκι κάθε 30 λεπτά, φρέσκιες σαλάτες, εποχιακές σούπες, γιαούρτι πλαισιωμένο με γλυκές και αρμυρές λιχουδιές, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφές και αναψυκτικά. Στον ίδιο όροφο στεγάζεται κάβα με περισσότερες από 230 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών, από το “Botilia.gr” και 20 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας, αλλά και μπαρ υγείας όπου μπορεί κανείς να απολαύσει φρεσκοστυμένους χυμούς, smoothies και υγιεινά κοκτέιλ με ή χωρίς αλκοόλ.

Στον 1ο όροφο συναντάμε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων σε συνεργασία με τη φημισμένη «Φάρμα Μπράλου», όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα είτε να γευτεί επιτόπου ποιοτικά κρέατα, ιδιαίτερης και μη κοπής, με συνοδευτικά που ισορροπούν ιδανικά τη γεύση τους, είτε να τα προμηθευτούν για το σπίτι.

Στον 2ο όροφο βρίσκεται εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο «Πόλκα – Φροέλεν», ο οποίος δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στον 3ο όροφο, έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα μαγειρικής για τους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού, σε συνεργασία με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, καθώς και το μοναδικό στην Ελλάδα «Olive Oil Bar», σε συνεργασία με την «GAEA» με διαρκές πρόγραμμα σεμιναρίων και γευσιγνωσίας έξτρα παρθένου ελληνικού ελαιολάδου.

Στον 4ο όροφο στεγάζεται ο πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων, με οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο εύρος εκδηλώσεων, από σεμινάρια και παρουσιάσεις, μέχρι και εταιρικά events

Η εταιρεία

Το www.yolenis.com ξεκίνησε το 2013 και σήμερα προσφέρει 2.300 αυθεντικά προϊόντα τοπικού χαρακτήρα περισσοτέρων από 180 μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα αποστέλλονται σε καταναλωτές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το φθινόπωρο του 2015 στις ΗΠΑ, μέσα σε 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία. Οι δράσεις της Yoleni’s επεκτείνονται στην παροχή υπηρεσιών εταιρικού δώρου, με ευρύ δίκτυο πελατών, και στην κάλυψη εξαγωγικών projects.

Στην αναγνωρισιμότητα και την ανάπτυξη της Yoleni’s σημαντικό ρόλο είχε το Ελληνικό βραβείο επιχειρηματικότητας, που έλαβε τον Ιούνιο του 2015 η εταιρεία, προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων αγορών για συνεργασία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις