Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Zoottle κέρδισε τη πρώτη θέση στο διαγωνισμό HX: The Hotel Experience Tech Pitch στη Νέα Υόρκη

Κάθε μεγάλη θεματική εκδήλωση περιλαμβάνει πλέον και ένα διαγωνισμό για τεχνολογικές ιδέες και Startups.

Αυτό έγινε και στη σημαντική εκδήλωση για την ξενοδοχειακή βιομηχανία HX: The Hotel Experience – Rooms to Restaurants 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Στον τελικό του διαγωνισμού TechPitch πέρασαν 18 Startups συμπεριλαμβανομένης της Zoottle η οποία κέρδισε τη πρώτη θέση.

Η Zoottle ιδρύθηκε το 2013 από τους Χρήστο Περάκη, Νεκτάριο Συλλιγαρδάκη, Νίκο Χασιώτη και Νάσο Αναλογίδη και έχει μεταφέρει την έδρα της στη Βοστόνη και έχει γραφείο στην Αθήνα. Προσφέρει ένα εύκολο σύστημα εισόδου πελατών σε Wi-Fi επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα ξενοδοχεία, μεγάλα καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Οι πελάτες ή οι επισκέπτες συνδέονται μέσω των λογαριασμών τους στο Facebook ή το Twitter ή και μέσω Email με 1-2 κλικ.

Με αυτό το τρόπο ο πελάτης γλιτώνει την πολλές φορές πολύπλοκη και προβληματική διαδικασία εισόδου στο Wi-Fi, ειδικά στα ξενοδοχεία, και από την άλλη οι επιχειρήσεις έχουν άμεση πρόσβαση στους πελάτες τους μέσω κοινωνικών δικτύων και Email. Με αυτό το τρόπο ανοίγονται διάφορα κανάλια αμφίδρομης επικοινωνίας για ενημερώσεις, προσφορές, έρευνες, διαφημίσεις, προγράμματα επιβράβευσης κ.α.

Όπως έχουν δείξει τα στοιχεία της υπηρεσίας, το συγκεκριμένο σύστημα αυξάνει το ποσοστό της επικοινωνίας των πελατών με τις επιχειρήσεις κάτι που είναι πάντα το ζητούμενο. Η εταιρεία έχει ήδη μεγάλους πελάτες στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις