Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Και η FIAT θα πουλά αυτοκίνητα μέσω Amazon

Μετά τη SEAT, η Amazon προχωρά σε νέα συνεργασία με την Fiat – Chrysler για πώληση online τριών δημοφιλών μοντέλων, Panda, 500 και 500L, σε ειδικές τιμές μάλιστα.

Η ανακοίνωση έγινε από τον CEO του ομίλου, Gianluca Italia, σε συνέντευξη τύπου στη γείτονα χώρα ο οποίος παρότι ανέφερε ότι οι Ιταλοί σε ποσοστό 50% επιθυμούν να αγοράζουν το αυτοκίνητό τους online, το 97% επιθυμεί να το παραλαμβάνει από τους αντιπροσώπους των εταιρειών.

Το Amazon Γαλλίας προσφέρει μια ειδική έκδοση του SEAT Mii online σε λίγα κομμάτια, με τον αγοραστή να καταβάλλει την προκαταβολή, με την υπόλοιπη διαδικασία να γίνεται μετά από επαφή με εκπρόσωπο της SEAT. Το αυτοκίνητο φτάνει στη πόρτα του πελάτη εντός τριών ημερών.

Στη περίπτωση της Fiat η πώληση θα γίνεται μέσω του Amazon Ιταλίας και μετά το κλικ ο αγοραστής θα επικοινωνεί με εκπρόσωπο της Amazon για να ολοκληρωθεί η αγορά και η πληρωμή. Ακολούθως το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο εντός δυο εβδομάδων.

Παρότι η Amazon έχει δημιουργήσει το Amazon Vehicles στις Η.Π.Α., με περιεχόμενο και πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα, λόγω κανονιστικού και νομοθετικού πλαισίου η πώληση αυτοκινήτων εκεί γίνεται αποκλειστικά μέσω καταστημάτων και αντιπροσώπων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις