Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το πρώτο Dell Exclusive Store στο The Mall Athens

H Oktabit ως επίσημος συνεργάτης και διανομέας των προϊόντων Dell EMC στην Ελλάδα ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος, αποκλειστικά για τη διάθεση προϊόντων της Dell Technologies, στο “The Mall Athens”. Στο νέο concept store υπάρχουν όλες οι νέες προτάσεις στις κατηγορίες των οικιακών και εταιρικών λύσεων και διάφορα αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία. 

Στο χώρο του καταστήματος, προβάλλονται και όλα τα μοντέλα της  gaming σειράς Alienware

«Η Oktabit ανταποκρίνεται με συνέπεια στο επιχειρηματικό της προφίλ. Το Dell Exclusive Store ενισχύει την παρουσία και την αναγνωρισιμότητα των λύσεων Dell με εκτεταμένο και προβεβλημένο display σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην προβολή των business λύσεων τις οποίες επίσης οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά.
To όραμα μας είναι το Dell Exclusive Store να αποτελέσει έναν εξαιρετικό χώρο τεχνολογίας που θα φιλοξενεί ανθρώπους παθιασμένους με την Dell & την τεχνολογία της και περιμένουμε από τους συνεργάτες μας να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια» ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit.

alienware

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις