Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Ν26 λειτουργεί πλέον κανονικά σε 17 χώρες της Ευρωζώνης και στην Ελλάδα

Σχεδόν ένα έτος μετά τη δοκιμαστική λειτουργία η Fintech τράπεζα N26 ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες της είναι πλέον διαθέσιμες σε 17 χώρες της Ευρωζώνης συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Οι νέες χώρες είναι το Βέλγιο, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Σλοβενία οι οποίες προστίθενται στις αρχικές: Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ιρλανδία και Σλοβακία, με την N26 να χρησιμοποιεί πλήρως τη τραπεζική άδεια που έχει λάβει προσφάτως.

n26-branding-logo-webΟι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή για Android ή iOS και μέσα σε οκτώ λεπτά θα έχουν ανοίξει λογαριασμό όψεως στη N26. Η επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας γίνεται όπως και παλιά μέσω κλήσης video σε διάφορες γλώσσες, (αλλά όχι ελληνικά), όπου επιδεικνύεται το επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. Δυστυχώς ακόμα για την Ελλάδα χρειάζεται διαβατήριο μια και δεν είναι αποδεκτή η ταυτότητα.

Αυτή τη στιγμή η N26 έχει πάνω από 200.000 πελάτες στις οκτώ χώρες που ήδη λειτουργεί και εκτός από ένα γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό προσφέρονται και άλλες υπηρεσίες όπως άμεσες μεταφορές χρημάτων μέσω MoneyBeam, μεταφορές χρημάτων σε όλο τον κόσμο και σε διάφορα νομίσματα μέσω Transferwise, υπεραναλήψεις έως 2.000 ευρώ, χρεωστική κάρτα MasterCard, καταθέσεις και αναλήψεις σε διάφορα σημεία-επιχειρήσεις στη Γερμανία κ.α.

Η N26 έχει επιλέξει τη συνεργασία με άλλες Fintech υπηρεσίες για να εμπλουτίσει τη δική της γκάμα υπηρεσιών κάτι που αναμένεται να κάνει και στο κοντινό μέλλον ειδικά στις πιστώσεις και τα άμεσα δάνεια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις