Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση έως 500.000 ευρώ από την Booking.com για τουριστικές Startups!

Η Booking.com ανακοίνωσε τo πρόγραμμα Booking.com Booster το οποίο θα  επιλέξει, θα υποστηρίξει και θα χρηματοδοτήσει νεοσύστατες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο οι οποίες επιδιώκουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Το πρόγραμμα τριών εβδομάδων θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2017 στο Άμστερνταμ με τις επιλεγμένες Startups να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χορηγίες έως  500.000 ευρώ από το Booking.com.

Ο στόχος του νέου προγράμματος, το οποίο είναι μια επέκταση του Booking.com Cares,  είναι να υποστηρίξει τις Startups που έχουν στο επίκεντρο τον αειφόρο τουρισμό στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος, της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και την ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς στον τομέα του τουρισμού, μια ανάπτυξη που θα υποστηρίζει τις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.

Το πρόγραμμα των τριών εβδομάδων έχει σχεδιαστεί από κοινού με το Impact Hub και περιλαμβάνει μια σειρά από εργαστήρια, διαλέξεις και εκπαίδευση από ειδικούς τους χώρου.  Επιπλέον, μετά το πέρας του προγράμματος, επιλεγμένες Startups θα λάβουν πρόσθετη καθοδήγηση αρκετών μηνών από συνεργαζόμενες εταιρείες της Booking.com.

Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις είναι η 1η Μαρτίου 2017.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις