Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η CrowdPolicy μπαίνει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds

H συνεργασία της CrowdPolicy με την Εθνική Τράπεζα επεκτείνεται μια και μετά την υλοποίηση της πλατφόρμας act4greece, το FinTech Crowdhackathon και το πρόγραμμα be finnovative, η Crowdpolicy συμμετέχει πλέον και στο πρόγραμμα πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας NBG Business Seeds.
H Crowdpolicy ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την ανάπτυξη μεθοδολογιών και πληροφοριακών συστημάτων για την αξιοποίηση του πλήθους στη διαμόρφωση διαδικασιών, προϊόντων και υπηρεσιών. Από τότε έχουν υλοποιηθεί αρκετά σχετικά έργα με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα crowdsourcing, crowdfunding και crowdinnovation σε παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και υλοποίηση ψηφιακών συστημάτων και πλατφορμών.

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds, πέρα τη πρόσβαση σε χρηματοδότηση, προσφέρει εξίσου σημαντικές υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής με επιλεγμένους συνεργάτες στις εταιρείες που υποστηρίζει όπως για παράδειγμα συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου, παροχή υπηρεσιών incubation σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον incubator 1776 με έδρα τις ΗΠΑ, υπηρεσίες καθοδήγησης σε συνεργασία με τη Google, τη Grant Thronton, τη Deloitte, τη Watson Farley & Williams και το Israel Advanced Technology Industries (IATI), συνεργασίες με την Endeavor Greece και το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο κ.α.

Το NBG Business Seeds έχει δεχτεί πάνω από 2.300 προτάσεις μέχρι σήμερα, έχει δώσει 5 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση σε Startups όπως για παράδειγμα στις InSybio, nestcargo, Goodvidio, SourceLair κ.α. ενώ συνεργάζεται με πολλές άλλες όπως για παράδειγμα τη Doctor anytime, τη Nannuka, την RTsafe κ.α.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις