Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Viva Wallet: o πιο απλός τρόπος για όλες τις πληρωμές που χτίζουν το αφορολόγητο

Mε βάση το νόμο οι φορολογούμενοι που δηλώνουν εισόδημα από μισθούς ή συντάξεις ή αγροτική δραστηριότητα, έχουν την υποχρέωση πλέον να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά ή με κάρτα προκειμένου να χτίσουν το αφορολόγητο τους.

Το Viva Wallet, αποτελεί τον πιο απλό και εγκεκριμένο τρόπο για την πληρωμή όλων των λογαριασμών και υπηρεσιών που χτίζουν το αφορολόγητο, όπως λογαριασμοί ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ.) υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασφάλειες κ.α,. O ενδιαφερόμενος μπορεί να εξοφλήσει τις οφειλές του είτε μέσα από το site της υπηρεσίας ή από το κινητό του μέσω του Viva Wallet app.

Όσον αφορά την αγορά αγαθών και υπηρεσιών, όποιος έχει έναν Viva Wallet λογαριασμό μπορεί μέσα από την συνδεδεμένη Viva Wallet κάρτα του να πραγματοποιήσει αγορές σε 32.000.000 φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο με το σήμα Mastercard ή σε οποιοδήποτε e-shop.

Επίσης, με το υπόλοιπο του Viva Wallet λογαριασμού του μπορεί να πληρώσει έναν έμπορο, ηλεκτρονικό κατάστημα ή φυσικό κατάστημα που συνεργάζεται με το Viva Wallet.

H διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο www.vivawallet.com μέσα σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να πάει σε κάποια τράπεζα.

Για να φορτίσει τον λογαριασμό του με χρήματα, ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί 3.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα: καταστήματα Media Markt, Seven Spots, EKO, BP, Reload Stores, My Market και Shell.

Φόρτιση του Viva Wallet μπορεί επίσης να γίνει από κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) και μέσω e-banking

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις