Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Experience Work Day» για νέους από την Adecco

Στις 26 Απριλίου, ο όμιλος Adecco θα αφιερώσει τη μέρα στους νεο-εισερχόμενους στην αγορά εργασίας, ανοίγοντας τις πόρτες σε 700 υποκαταστήματα και γραφεία σε 46 χώρες με σκοπό να υποδεχθεί νέους υποψηφίους και να τους καθοδηγήσει στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Η μετάβαση από την εκπαίδευση στην εργασία, καθώς και η απόφαση για την επιλογή καριέρας αποτελεί μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους στη ζωή των νέων, η οποία χαρακτηρίζεται από μεγάλες προκλήσεις. Με την ανεργία στους νέους να εκτιμάται στα 71 εκατομμύρια παγκοσμίως, αυτή η μετάβαση, εν μέσω ραγδαίων αλλαγών στη δομή της εργασίας, προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία, ενώ οι απαιτήσεις των εργοδοτών για νέες δεξιότητες αυξάνει ακόμα περισσότερο την αβεβαιότητα.

Για να βοηθήσει τους νέους να βρουν την σωστή κατεύθυνση, ο Όμιλος
Adecco πραγματοποιεί την εκδήλωση «Experience Work Day». Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία θα πραγματοποιείται ετησίως, δίνει την ευκαιρία στους νέους που θα συμμετάσχουν να επισκεφτούν ένα από τα γραφεία της Adecco και να κερδίσουν πολύτιμη καθοδήγηση σε θέματα σχετικά με την καριέρα τους, την αναζήτηση εργασίας, την υποβολή υποψηφιότητας για μια θέση και τις συνεντεύξεις.

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος Adecco, θα υποδεχθεί στις 26 Απριλίου 20 νέους στα γραφεία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φοιτητές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή από τις 16 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου, επιλέγοντας το αντικείμενο εργασίας που θα ήθελαν να γνωρίσουν βάσει και του εκπαιδευτικού τους προφίλ. Τα ονόματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook στις 20 Απριλίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις