Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Byte – Elorus: Η ηλεκτρονική τιμολόγηση ολοκληρώνεται

H Elorus δραστηριοποιείται σε ένα εξαιρετικά δραστήριο τομέα του FinTech, αυτό των υπηρεσιών έκδοσης online, αθεώρητων ψηφιακών τιμολογίων και ηλεκτρονικών πληρωμών για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, υπηρεσίες που βελτιώνουν την εικόνα του επαγγελματία και επιταχύνουν την διαδικασία πληρωμών με συνδρομητικό μοντέλο.

H Elorus ξεκίνησε από την Starttech Ventures και πρόσφατα η Viva Wallet επένδυσε 200.000 ευρώ σε αυτή, αποκτώντας το 20% της εταιρείας.

Η Byte είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών, ιδρύθηκε το 1983, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000, και είναι πιστοποιημένη από την ΕΕΤΤ για την παροχή ψηφιακής υπογραφής.

Η επιλογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρει η συνεργασία Byte και Elorus έχει πολλαπλά οφέλη για κάθε επιχείρηση, όπως μεταξύ άλλων, σημαντική εξοικονόμηση πόρων και χρημάτων με την κατάργηση της έντυπης μορφή τιμολογίων, ταχύτητα με την αμεσότητα της online διαχείρισης, απόλυτη προσβασιμότητα με την αποθήκευση των αρχείων σε περιβάλλον cloud και φυσικά ασφάλεια με την εγγύηση της Byte που διαθέτει την πιστοποιημένη τεχνογνωσία να διασφαλίζει την αυθεντικότητα αλλά και την ακεραιότητα κάθε ηλεκτρονικού τιμολογίου.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμορφωθούν άμεσα με τις προδιαγραφές που επιβάλλει η ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά και να ψηφιοποιήσουν πλήρως την όλη διαδικασία υπογράφοντας ψηφιακά τα παραστατικά τους μέσα από λύσεις συμβατές με όλα τα ισχύοντα προγράμματα πλοήγησης και διάφορες συσκευές.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Elorus δίνει τη δυνατότητα στον λογιστή σας να έχει πρόσβαση στα τιμολόγια σας αλλά εκεί που θα έρθει το λεγόμενο «disrupt» και θα λύσει τα χέρια σε χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις είναι η προσφορά «λογιστή σαν υπηρεσία» και την διασύνδεση με την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως συμβαίνει σε ανάλογες υπηρεσίες του εξωτερικού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις