Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ταμεία χωρίς ταμία στα Public!

Αν και μάλλον έπρεπε να επιλεγεί ένα άλλο όνομα για την συγκεκριμένη υπηρεσία (Σ.Σ. Mobile Payments) δεν παύει αυτή να φέρνει τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές, χωρίς την ύπαρξη ταμείων, ακόμα πιο κοντά μας προφανώς για λόγους ταχύτητας ολοκλήρωσης των συναλλαγών και ενδεχομένως και για λόγους ευχρηστίας, τουλάχιστον για όλους όσοι είναι εξοικειωμένοι με με την τεχνολογία.

Σε επιλεγμένα καταστήματα Public έχουν εγκατασταθεί ειδικά τερματικά πληρωμών σε διάφορα σημεία έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να σκανάρει το προϊόν του, να πληρώσει με κάρτα και να πάρει και το παραστατικό χωρίς να απαιτείται να περάσει από το ταμείοΠαράλληλα, η υπηρεσία επιτρέπει την έκδοση κάρτας αλλαγής αλλά και την αποδοχή της Public loyalty card.

Η υπηρεσία Mobile Payments παρέχεται μέσα από την πλατφόρμα Mobile Sales Assistant που χρησιμοποιούν οι πωλητές των καταστημάτων Public εδώ και δύο χρόνια και έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική ομάδα της εταιρίας. Με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει την συναλλαγή στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η υπηρεσία Mobile Payments είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής σε 7 καταστήματα στην Αττική (Τhe Mall Athens, Golden Hall, Koλωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Πειραιάς, Άγιος Δημήτριος) και σύντομα πρόκειται να επεκταθεί και σε πολλά ακόμα  καταστήματα Public πανελλαδικά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε: «Η ομάδα των Public, για άλλη μια φορά πρώτη, χάρη στην εξειδίκευση, την εμπειρία και την mobile first φιλοσοφία της, πρωτοπορεί με μια καινοτόμα υπηρεσία όπως το Mobile Payments, ακολουθώντας τα πρότυπα των apple stores στο εξωτερικό, με στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των επισκεπτών μας.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις