Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Covve στο Warp Future Communication accelerator των hub:raum και Nokia

Το Warp Future Communication είναι το νέο πρόγραμμα του Hubraum accelerator της Deutsche Telekom και της Nokia που τρέχει για πρώτη φορά φέτος. Η Covve είναι μια από τις έξι Startups που επιλέχθηκαν απ’ όλη την Ευρώπη για να συμμετάσχει.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από δυο ηγέτες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη και έχει στόχο την δημιουργία καινοτομικών προϊόντων επικοινωνίας τα οποία απευθύνονται στους πελάτες και των δυο εταιρειών.

Η Nokia προσφέρει την τεχνολογική πλατφόρμα για την ανάπτυξη των εφαρμογών και των υπηρεσιών, η Deutsche Telekom προσφέρει το κανάλι διανομής των υπηρεσιών αυτών και το hub:raum υποστηρίζει τις Startups με τα business plan, το mentoring κλπ.

Οι τομείς που επικεντρώθηκε το πρόγραμμα είναι οι: η αναγνώριση φωνής, ο γονικός έλεγχος, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η επικοινωνία με φωνή, η λεγόμενη ψηφιακή ζωή και εμπλουτισμένες επικοινωνίες με φωνή και video.

Η Covve έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα διαχείρισης προσωπικών και εταιρικών επαφών στο Smartphone και στο web και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να διαχειριστούν, να εμπλουτίσουν και να κρατήσουν ζωντανή την επικοινωνία-networking με τις επαφές τους με ένα απλό και εύχρηστο τρόπο.

Η Covve έχει ιδρυθεί το 2013, συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds έχει την έδρα της στη Κύπρο με το R&D να γίνεται στην Αθήνα και τους ιδρυτές της Γιάννη Γαβριηλίδη και Αλέξανδρο Πρωτογερέλλη και την 12μελή ομάδα της εταιρείας να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ του accelerator στη Πολωνία, Αθήνας και Κύπρου.

To πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τέλος του 2017 με στόχο 2-3 Startups να έχουν βγάλει το προϊόν τους στην αγορά ή να κάνουν νέες συνεργασίες με στόχο το scaleup.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις