Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Google Flights: Πρόβλεψη διακυμάνσεων τιμών αεροπορικών εισιτηρίων και στην Ελλάδα!

Η Google τα βάζει με τις μεγάλες μετά-μηχανές αναζήτησης τύπου SkyScanner μια και βελτιώνει την υπηρεσία Google Flights ή Πτήσεις αλλά και υποστηρίζει πλέον την Ελλάδα!

Η νέα υπηρεσία έγινε πρόσφατα διαθέσιμη και επιτρέπει την αναζήτηση, τη σύγκριση και φυσικά το κλείσιμο των εισιτηρίων με τις καλύτερες τιμές, απευθείας από τις αεροπορικές εταιρείες, ενώ παράλληλα προσφέρεται πληροφόρηση για φθηνότερους προορισμούς σε άλλα αεροδρόμια της ίδιας χώρας. Για πρώτη φορά παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο!

Επίσης μπορείτε να ενεργοποιήσετε ειδική λειτουργία ενημέρωσης ή οποία θα ψάχνει για τις τιμές που θέλετε και θα σας ειδοποιεί αν τις εντοπίσει.

Φυσικά προσφέρεται και η εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία Εξερεύνηση στον χάρτη η οποία μας αποκαλύπτει τις φθηνότερες τιμές μέσα στον μήνα ή τους μήνες που μας ενδιαφέρουν να ταξιδεύσουμε με πολλές παραμέτρους αλλά και σύνδεση με ξενοδοχεία.

Μια και η Google «χακάρει» τις αεροπορικές πτήσεις θα πρέπει να δούμε αν οι αναγραφόμενες τιμές αλλάζουν ανάλογα τη χώρα προέλευσης. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην πολύ καλή εφαρμογή ταξιδιωτικής πληροφόρησης Google Trips.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις