Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΟΒΙ: Ενημέρωση σε Startups για θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Ο ΟΒΙ, o πλέον αρμόδιος φορέας για θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας (ΔΙ), στο πλαίσιο του έργου VIP4SME της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ενημερώσει τις ενδιαφερόμενες Startups και ΜμΕ για σχετικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα οι στόχοι της πρωτοβουλίας είναι:

– Η υποστήριξη και προώθηση υπηρεσιών σχετικά με την ΔΙ στις ΜμΕ
– Η κατανόηση της αξίας της ΔΙ
– Η διαμόρφωση επιχειρησιακών στρατηγικών και καλών πρακτικών για την διαχείριση της ΔΙ
– Η μετατροπή της ΔΙ σε εμπορική αξία και ανταγωνιστικότητα.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού και στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια  δεξαμενή εταιρειών με στόχο  την  επίσκεψη στο χώρο τους για ενημέρωση  σε θέματα Διανοητικής / Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς και για την παρουσίαση του «Εργαλείου Διαχείρισης του Διανοητικού τους Κεφαλαίου»,  ο ΟΒΙ προχωράει σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις καινοτόμες ΜμΕ/start-ups,  αρχικά από τους τομείς «Τρόφιμα και Ποτά», «Χημικά και Φαρμακευτικά Προϊόντα», «Tεχνολογίες Πληροφοριακών Συστημάτων» και «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», βάσει  των κριτηρίων του έργου.

Οι εταιρείες καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο e-mail: [email protected]  ή στο  fax: 210-6819231 ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Γ. Σταυρουλάκη 5, ΤΚ 15125  Παράδεισος  Αμαρουσίου, Υπόψη κας Φ. Ζαχαράκη.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Φ. Ζαχαράκη τηλ: 210-6183589.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις