Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το TEDxPatras 2017!

Η αντίστροφη μέτρηση για το TEDxPatras 2017 έχει ξεκινήσει! Με θέμα «Moments», το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Royal Theater Patras, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυνατές αφηγήσεις, να εμπνευστούν από καινούριες ιδέες, να ανακαλύψουν και να ζήσουν νέες μοναδικές «Στιγμές».

Το TEDxPatras διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη. Φέτος, ταξιδεύει σε έναν κόσμο, όπου κάθε στιγμή ή συγκεκριμένες στιγμές επηρέασαν θετικά ή και αρνητικά τις ζωές ανθρώπων με βαθύτερο αντίκτυπο στο περιβάλλον τους. Πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια στιγμή; Μπορεί μια στιγμή να αλλάξει τον κόσμο; Μπορεί μια στιγμή να επηρεάσει μια σχέση ή μια ζωή; Κράτησε τη θέση σου και ετοιμάσου να ζήσεις μια σειρά μοναδικών στιγμών, με εκπλήξεις που θα βάλουν και σένα σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Τα ονόματα των ομιλητών, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι η αστυνομικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς, ο εξειδικευμένος χειρούργος Σάββας Χειρίδης και η διακεκριμένη φωτορεπόρτερ Άννα Παντελιά.

Το TEDxPatras στηρίζεται στην τεχνολογία (Technology), στην ψυχαγωγία (Entertainment) και στο σχέδιο (Design). Έτσι, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό πρόγραμμα του TEDxPatras 2017, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Royal Theater, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τη διαδικασία που υποδεικνύεται στην εξής διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/seminars/royal-theater/tedx-patras-moments/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις