Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το (Taxi) Beat ολοκλήρωσε το re-branding και πάει Χιλή

Μετά την αλλαγή του brand στην εφαρμογή για Smartphones ακολούθησε και αναμενόμενη αλλαγή στον δικτυακό τόπο της Beat η οποία φανέρωσε και μια νέα πόλη / χώρα λειτουργίας: το Σαντιάγκο, τη πρωτεύουσα της Χιλής.

Το Beat πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα taxi app που καλύπτει την Αθήνα, τη Λίμα και το Σαντιάγκο, προς το παρόν, και δεν έχει σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Παράλληλα έχουν αναρτηθεί και πολλές θέσεις εργασίας στην Αθήνα, στη Λίμα αλλά και στο Σαντιάγκο που όλα δείχνουν ότι στήνεται το γραφείο εκεί με ταχείς ρυθμούς.

To Σαντιάγκο όμως δεν θα είναι μια σχετικά εύκολη αγορά σαν τη Λίμα μια και ήδη λειτουργεί εκεί η Uber, η οποία έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς, η Cabify η οποία είναι επίσης μεγάλος παίκτης σε όλη την Ν. Αμερική με τρεις πόλεις λειτουργίας στη Χιλή αλλά και στη Λίμα του Περού, η EasyTaxi η οποία έχει δώσει έμφαση επίσης στην Λατινική Αμερική και η νεο-εισερχόμενη SaferTaxi.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι το Σαντιάγκο έχει μικρότερο πληθυσμό από την Λίμα, 7,3 εκατ. κατοίκους έναντι 9,7 εκατ., ενώ έχει ένα αρκετά πιο οργανωμένο σύστημα μεταφορών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις