Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ημέρα ενημέρωσης Take Over 2017 σήμερα στο Ρομάντσο

Δημιουργημένο το 2015 το Youth Board του BIOS είναι μια ομάδα δημιουργικών νέων ηλικίας από 18 έως 28 ετών η οποία δραστηριοποιείται στην επιμέλεια και παράγωγη πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Tο πρόγραμμα Take Over παρέχει εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή δράσεων (συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια) παράλληλα με mentoring για νέους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία στο πεδίο της πολιτιστικής διαχείρισης, με έμφαση στο κομμάτι των παραστατικών τεχνών (μουσική, θέατρο κλπ).

Μέσω παροχής χώρου και οικονομικής υποστήριξης,  τα μέλη του Youth Board  έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα δικά τους πρότζεκτ και τις ικανότητές τους στη λήψη αποφάσεων με ελάχιστο ρίσκο.

Η ομάδα του Youth Board προσκαλεί ταλαντούχους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό δίνοντας τους πρόσβαση και χώρο για να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους ως νέοι προγραμματιστές και επιμελητές.

Η ενημέρωση θα γίνει σήμερα στις 17:00 στο χώρο του Ρομάντσο.

Ο πολιτιστικός οργανισμός BIOS ξεκίνησε τη δράση του το 2001, με κύριο σκοπό την προώθηση των σύγχρονων τεχνών, τη σχέση τους με τα νέα μέσα και την τεχνολογία, αλλά και τη διασύνδεση διαφορετικών καλλιτεχνικών πεδίων.
Μέσα στα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια έχει επιμεληθεί και δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία εκδηλώσεων όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προγράμματα προβολών, εκθέσεις, workshops και εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και μια πληθώρα φεστιβάλ και δημιουργικών πλατφόρμων.

Η έδρα του BIOS είναι το κτίριο της Πειραιώς 84, το οποίο λειτουργεί από το 2002 και το κτίριο του Ρομάντσο στην Αναξαγόρα 3-5, το οποίο ενεργοποιήθηκε από το 2013 και στεγάζει την πρώτη θερμοκοιτίδα για επαγγέλματα του δημιουργικού κλάδου και ένα πολιτιστικό κέντρο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις