Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Openichnos στην «International Charter Expo» και στην «Bonus Miles Flotilla»

Η διεθνής έκθεση «Ιnternational Charter Expo», με 350 εκθέτες στο τομέα του yachting, είναι ο επόμενος σταθμός για την Openichnos.

Η Openichnos θα συμμετέχει στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 3-5 Νοεμβρίου στην πόλη Ζάγκρεμπ της Κροατίας έχοντας συναντήσεις με εταιρείες της διεθνούς σκηνής της αγοράς της θάλασσας και ειδικότερα της αγοράς που σχετίζεται με τα σκάφη αναψυχής.

Η επέκταση της δραστηριότητας μας στο εξωτερικό αποτελεί ενα βασικό στόχο για την ομάδα της Openichnos και η «Ιnternational Charter Expo» αποτελεί ένα από τα βήματα για την επιτευξη αυτού του στόχου“, δήλωσε ο  Γιώργος Κούτρας, CEO της ελληνικής Startup.

Επίσης μέσω της OpenIchnos, και σε πραγματικό χρόνο μάλιστα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη πορεία της Bonus Miles Flotilla 2017  η οποία διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την North Sailing. Τα σκάφη που συμμετέχουν είναι εξοπλισμένα με τις συσκευές εντοπισμού της OpenIchnos.

H OpenIchnos έχει φτιάξει την πρώτη ενεργειακά αυτόνομη συσκευή εντοπισμού σκαφών η οποία σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις