Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Startupper.gr στην Βουδαπέστη για τους τελικούς του PowerUp! 2017

Η ομάδα του Startupper.gr… “μετακόμισε” στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας προκειμένου να καλύψει ζωντανά τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού PowerUp! 2017 που διοργανώνει η InnoEnergy και ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στο RaM Colosseum.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να επιλέξει και να εξελίξει τις καλύτερες καινοτόμες επιχειρήσεις που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και οι οποίες με την σειρά τους δραστηριοποιούνται γύρω από την βιώσιμη ενέργεια και τις ποικίλες μορφές και προϊόντα της.

Στον μεγάλο τελικό έχουν προκριθεί οι: Flasc από την Μάλτα, Solato από την Πολωνία, TwinRay Solar Aircraft από την Βουλγαρία, Balmaris από την Κροατία, Nice Visions από την Σλοβακία, Oxygen for Burning Fuel από την Λετονία, Via Alta από την Τσεχία, Heat Ventors από την Ουγγαρία, Homepod από την Ρουμανία, Mebius από την Σλοβενία, Oxygen από την Λιθουανία και UBIK Solutions OÜ από την Εσθονία.

Η νικήτρια ομάδα θα λάβει χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ, καθώς επίσης και απευθείας συμμετοχή στον γνωστό Highway Accelerator, μέσω του οποίου Startups που βρίσκονται σε ιδιαίτερα πρώιμο στάδιο μετατρέπονται σε επιτυχημένες επιχειρήσεις!

Κεντρικός ομιλητής του αποψινού τελικού θα είναι ο Jonas Kjellberg, ένας από τους συν-δημιουργούς του Skype, συγγραφέας και venture capital επενδυτής, ο οποίος σήμερα συμμετέχει στην BCG Digital Ventures, μια εταιρεία corporate επενδύσεων και incubation.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις