Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Public Startup Crash-Courses: Μάθετε πώς θα χρησιμοποιήσετε το e-mail marketing για να αυξήσετε την κερδοφορία της starup σας!

Ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων για πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζει μία νέα εταιρεία στο ξεκίνημά της συνεχίζεται στο Public, με προσκεκλημένους του Startupper.gr τους Παναγιώτη Μελισσαρόπουλο και Σοφία Αναδιώτου από την εταιρεία Moosend, η οποία αναπτύσσει μια δυναμική πλατφόρμα e-mail marketing που προσφέρεται διεθνώς.

Η δεύτερη εκδήλωση της νέας σεζόν πραγματοποιείται την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00 στο χώρο εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1).

Στην ενότητα “Ξεκινώντας και χτίζοντας μία mailing list” θα αναλυθεί η έννοια του e-mail marketing και οι διαφορές του από τις γενικές μαζικές αποστολές και θα παρουσιαστούν τα οφέλη τέτοιων ενεργειών, σε σχέση με άλλα digital μέσα διαφήμισης και προβολής. Θα αναλυθούν επίσης τρόποι σωστής ανάπτυξης μιας mailing list. Στην ενότητα “Email for Profit” θα παρουσιαστούν σωστές πρακτικές για να επικοινωνήσει μία νέα επιχείρηση τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, φθηνά, αποτελεσματικά, και με εξαιρετική απόδοση σε κέρδος. Πόσο συχνά πρέπει να κάνει αποστολές email; Με ποιον τρόπο θα εντοπίζει χρήστες οι οποίοι θα αποφέρουν οικονομικά οφέλη; Με τι κριτήρια και τεχνικές θα επιμερίσει σωστά τη mailing list, ώστε να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα;

Ο Παναγιώτης Μελισσαρόπουλος είναι o “Business Dude” της Moosend, υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης της πλατφόρμας και της υποστήριξης του πελατολογίου.  Έχει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, υπήρξε Food & Service Manager το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια και για 6 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των κατασκευών, διαχειριζόμενος δεκάδες έργα πολλών εκατομμυρίων. Η Σοφία Αναδιώτου είναι επικεφαλής πωλήσεων της Moosend για την Ελλάδα και υπεύθυνη για την επέκταση της εφαρμογής στις χώρες της περιοχής ΕΜΕΑ. Έχει διατελέσει στέλεχος marketing και πωλήσεων από το 2000, εστιάζοντας σε B2B προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Διαθέτει πτυχίο Φιλοσοφίας και ΜΒΑ με εξειδίκευση στο International Marketing Management. Στα projects που συμμετείχε έχει επιτύχει αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 50% έως 300%.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα, η οποία βρίσκεται εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις