Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Bitcoin πέρασε σε κεφαλοποίηση τις GE, Disney, ΜcDoland’s και IBM!

To Bitcoin καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις για τα 10.000 δολ. αξία, με τις νέες προβλέψεις να μιλάνε ακόμα και για 40.000 δολ.!

Αν έστω και λίγο αυθαίρετα συγκρίνουμε την αξία μεγάλων εταιρειών, το γινόμενο δηλαδή όλων των κυκλοφορούντων μετοχών και της χρηματιστηριακή τιμής τους, με την κεφαλαιοποίηση του Bitcoin, η οποία αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τα 181 δισ. δολ. με αξία 10.800 δολ., βλέπουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει την αξία εταιρειών όπως οι General Electric, Boeing, Nike, IBM, Mastercard, Pepsico κ.α.!

Με αυτούς τους ρυθμούς δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τις αξίες των Apple, Google, Microsoft, Amazon κ.α.

Στις αρχές του έτους θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αξία του ήταν κάτω από τα 1.000 δολ. και μόλις τον περασμένο Οκτώβριο 5.000 δολ. Με αυτές τις αποδόσεις όπως καταλαβαίνουμε τα μεγάλα Hedge Funds το έχουν βάλει ή θα το βάλουν στο στόχο τους ενώ προς αυτή τη κατεύθυνση βοήθησε και η ανακοίνωση του Chicago Mercantile Exchange (CME), ενός από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια παραγώγων στον κόσμο, ότι προτίθεται να προσφέρει προθεσμιακά συμβόλαια bitcoin.

Ο παρακάτω πίνακας από το Visualcapitalist δείχνει το ταξίδι του Bitcoin από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα με όλα τα “πάνω και κάτω” του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις