Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέος δικτυακός τόπος για την ΕΣΩ σε συνεργασία με την obqo

Με αφορμή την 7η διοργάνωση της ημερίδας ΕΣΩ έγινε το λανσάρισμα του νέου της site σε συνεργασία με το branding agency obqo. Το σημαντικότερο ελληνικό συνέδριο για το interior design και την αρχιτεκτονική, διαθέτει πλέον έναν άρτιο σχεδιαστικά και λειτουργικά χώρο, μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για σχετικά με το συνέδριο θέματα, καθώς επίσης και να αγοράζουν το εισιτήριο τους για τα επερχόμενα events.

Έργα από καταξιωμένους αρχιτέκτονες, αφαιρετικά σχήματα και γραμμές που παραπέμπουν σε αρχιτεκτονικό σχέδιο, έδωσαν την έμπνευση για την σχεδιαστική αποτύπωση της online εικόνας της ΕΣΩ, από τους designers της obqo. Οι χρωματισμοί που επιλέχθηκαν για να υποστηρίξουν το εικαστικό αποτέλεσμα είναι το άσπρο, το μαύρο καθώς και το έντονο καθαρό μπλε, το οποίο χαρακτηρίζει την ηρεμία, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη, λέξεις άκρως συνυφασμένες με το interior design και την αρχιτεκτονική. Τo puzzle της νέας online εικόνας της ΕΣΩ, συμπληρώνει η άριστη διαχείριση και οργάνωση της πληροφορίας η οποία υποστηρίζεται από λειτουργικά για τον χρήστη interactions στο design.

O Βασίλης Μπαρτζώκας, Co-Founder & Producer της ΕΣΩ ανέφερε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η online εικόνα του συνεδρίου της ΕΣΩ, αποδόθηκε με τον πλέον κατάλληλο σχεδιαστικά και λειτουργικά τρόπο. Ευχαριστώ προσωπικά όλη την ομάδα της obqo για την άψογη συνεργασία και το καταπληκτικό αποτέλεσμα“.

Ο Μιχάλης Αντωνίου, Co-Founder & Art Director της obqo συμπλήρωσε: “Αποτελεί τιμή για εμάς η εμπιστοσύνη που έδειξε στην obqo ο Βασίλης από την πρώτη στιγμή. Το design είναι η γλώσσα επικοινωνίας μας και το συγκεκριμένο project ήταν το καλύτερο πεδίο έκφρασης για την ομάδα μας“.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η obqo ιδρύθηκε το 2016 και έχει ήδη σημαντική παρουσία σε Αθήνα, Κρήτη και Λονδίνο.

Η ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται τα τελευταία 7 χρόνια και συγκεντρώνει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής. Εχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση την 1η Μαρτίου 2018 και η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις