Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To φλογοβόλο του Ελον Μασκ!

Όπως και να το δεις ο Ελον Μασκ είναι μια ιδιάζουσα επιχειρηματική προσωπικότητα, ένα μεγάλο παιδί που παίζει θα λέγαμε, και καλά κάνει αφού μπορεί. Η Boring Company, μέλος της επιχειρηματικής οικογένειας του Έλον Μάσκ, μετά από έναν μετροπόντικα και ένα καπέλο έβγαλε ένα φλογοβόλο!

Ναι καλά διαβάσατε! Φλογοβόλο για πάρτυ! Όπως μας λέει, στη περιγραφή του, είναι το πιο ακριβό της αγοράς, (κοστίζει 500 δολ.) αλλά έχει τη μάρκα της Boring Company πάνω του! Συνοδεύεται και από ένα πυροσβεστήρα! Και φυσικά είναι νόμιμο στις Η.Π.Α., σε αρκετές πολιτείες μάλιστα, μια και η φλόγα του είναι μικρότερη από τρία μέτρα!

Η Boring Company έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει άλλο ένα όραμα του Ελον, πέρα από το να κατοικήσουμε τον Άρη, τις υπόγειες αστικές μεταφορές με οχήματα υψηλών ταχυτήτων! Ήδη ο μικρός μετροπόντικας της εταιρείας ανοίγει τούνελ στην μητροπολιτική περιοχή του Λος Άντζελες με στόχο να αποσυμφορηθεί η πόλη από τα πολλά οχήματα και να αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο η αφόρητη κίνηση.

Πριν το φλογοβόλο, η Boring Company έβγαλε 50.000 καπέλα τα οποία πουλήθηκαν όλα έναντι 20 δολ.! Αν κάνουμε τις πράξεις, 1 εκατ. δολ. συγκεντρώθηκαν, με τον Ελον Μάσκ να τρολάρει τον κόσμο στο Twitter που ρώταγε σχετικά. Σε κάθε περίπτωση τα καπέλα ήταν ένα καλό μέσο να προωθήσει τα τούνελ κάτω από το Λος Άντζελες, το οποίο έβγαλε και ένα εκατομμύριο!

Ενημέρωση 1/12/18
Όπως ανακοίνωσε με άλλο Tweet ο Ελον Μάσκ πωλήθηκαν και τα 20.000 φλογοβόλα που ήταν διαθέσιμα για προ-παραγγελία! Άλλα 10 εκατ. δολ. στο ταμείο!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις