Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Epignosis LLC με Lavisoft για λογισμικό διαχείρισης προσωπικού

Η Ελληνική Edtech Scaleup Epignosis LLC έγινε ο νεότερος μεγάλος πελάτης της εταιρείας λογισμικού Lavisoft με την νέα συνεργασία να αφορά την εγκατάσταση του συστήματος Payroll MaSter.

Η Epignosis LLC είναι ένας δυνατός παίκτης στις εταιρικές λύσεις e-Learning με έδρα στο Σαν Φρανσίσκο, θυγατρική εταιρεία στο Λονδίνο και εργαστήριο R&D στην Αθήνα και προέρχεται από τον επενδυτικό incubator Starttech Ventures. 

Το Payroll MaSter συμπληρώνει τη σουίτα εφαρμογών της οικογένειας HR MaSter της Lavisoft και αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού.

Συγκεκριμένα το Payroll MaSter δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίησης στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα της αυτόματης ενημέρωσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον υπεύθυνο Μισθοδοσίας κάθε εταιρείας ή οργανισμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις