Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AdWords Express: αυτοματοποιημένη διαφήμιση στην Google για όλους!

Η Google ανακοίνωσε το λανσάρισμα στην Ελλάδα της υπηρεσίας AdWords Express στοχεύοντας τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες . Με το AdWords Express ακόμα και ο πιο αδαής με το αντικείμενο χρήστης μπορεί να διαφημίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εύκολα στη Google και να βλέπει άμεσα αποτελέσματα τόσο στο φυσικό κατάστημά του, όπως κλήσεις ή επισκέψεις από πιθανούς πελάτες, όσο και δραστηριότητα στο ιστότοπό του.

Σύμφωνα με έρευνες το 62% των Ελλήνων καταναλωτών, πριν αγοράσουν οτιδήποτε, κάνουν πρώτα μια έρευνα online, ενώ ένας στους τέσσερις Έλληνες αναζητάει πληροφορίες για επιχειρήσεις, τη στιγμή που θέλει να προβεί σε μια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες, όταν αναζητούν κάτι σε τοπικό επίπεδο, είναι ήδη αποφασισμένοι να ψωνίσουν.

Το AdWords, η πανίσχυρη αλλά δύσχρηστη πλατφόρμα διαφήμισης της Google στα αποτελέσματα αναζητήσεων απευθύνεται σε ειδικούς κυρίως με τη Google να επιδιώκει με το AdWords Express να προσεγγίσει τις μικρές επιχειρήσεις οι οποίες πλέον μπορούν μόνες τους να πραγματοποιήσουν μια διαφήμιση.

Το AdWords Express εξαλείφει τις χρονοβόρες και πολυδάπανες διαδικασίες που απαιτεί η δημιουργία μιας διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας.
Τέτοιες διαδικασίες περιλαμβάνουν τη σύνταξη μιας λίστας με λέξεις-κλειδιά ή τη βελτιστοποίηση της διαφήμισης για διαφορετικά δίκτυα και συσκευές.
Απευθύνοντας στους πελάτες τις σωστές ερωτήσεις για την επιχείρησή τους, το AdWords Express συλλέγει τις απαραίτητες πληροφορίες, τις οποίες αξιοποιεί πλήρως, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να ολοκληρώσει και να τελειοποιήσει δύσκολες εργασίες.
Αυτές οι λειτουργίες το καθιστούν ένα ιδανικό εργαλείο για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία για να υλοποιήσει τις καμπάνιες.

H δανέζικη Cobiro προσφέρει μια παρόμοια, εντελώς αυτοματοποιημένη, υπηρεσία για διαφήμιση AdWords με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις