Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Sentio Solutions: 2 εκατ. δολ. χρηματοδότηση Seed για τη πρώτη φορετή συσκευή καλής ψυχικής υγείας!

Η Sentio Solutions, η ελληνοαμερικανική Startup υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του επενδυτικού κύκλου Seed ο οποίος έφτασε τα 2 εκατ. δολ.

Το βασικό αντικείμενο της Sentio Solutions είναι η φορετή συσκευή (wearable) Feel, η πρώτη συσκευή του είδους, η οποία αναγνωρίζει και καταγράφει τα συναισθήματά μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρει συμβουλές ψυχικής υγείας μέσω εφαρμογής στο Smartphone με σκοπό να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ψυχική μας ευεξία!

Η χρηματοδότηση Seed προήλθε κυρίως από την Anthemis Exponential Ventures (AEV). Η Anthemis, με έδρα το Λονδίνο, μαζί με την Exponential Ventures (η οποία ανήκει στην μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία MMI Holdings), ενώθηκαν με σκοπό την επένδυση εταιρειών τεχνολογίας γύρω από το τομέα της υγείας και ευεξίας (health & wellness).
Στους υπάρχοντες επενδυτές περιλαμβάνονται και οι: SOSV (ο μεγαλύτερος επενδυτής Hardware και Βιοεπιστημών στον κόσμο), η Make in LA (η οποία συνεργάζεται την NEO Tech, έναν μεγάλο contract manufacturer) και η NewEleven Capital.

Περισσότερα για την Sentio Solutions μπορείτε να βρείτε στο πρόσφατο αφιέρωμά μας ενώ έχουν ανοίξει νέες θέσεις εργασίας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις