Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pitching Battles για γυναίκες Startuppers στη Starttech Ventures

H Starttech Ventures διοργανώνει το ελληνικό σκέλος του διαγωνισμού Lean In EU Woman Business Angels – Pitching Battles 2018 και καλεί Ελληνίδες founders και γυναίκες μέλη ομάδων να συμμετάσχουν στην σχετική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στην Ιταλία, Εσθονία, Ισπανία και Ελλάδα και η νικήτρια ομάδα θα μεταβεί στην Ιταλία τον Δεκέμβριο του 2018 για να διεκδικήσει το βραβείο Lean In EU WBAs Community Best Startup

Ο ελληνικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Starttech Ventures με τις ομάδες να παρουσιάζουν τις ιδέες τους και την επιχείρησή τους μπροστά σε έξι διεθνείς επενδυτές.
Επιπρόσθετα υπάρχουν χρηματικά βραβεία 1.500, 1.000 και 500 ευρώ για τις τρεις πρώτες ομάδες, ενώ οι δυο πρώτες ομάδες θα κερδίσουν και ένα εξάμηνο πρόγραμμα καθοδήγησης από την ομάδα της Starttech ventures.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2018 ενώ σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αθηνών η παρουσίαση μπορεί να γίνει μέσω Skype.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις